Spis zaświadczeń
Dezynsekcja II
Deratyzacja II
Dezynfekcja II
Stosowanie środków ochrony roślin przy użyciu opryskiwaczy oraz metodą fumigacji. Organizacja, czystość i profilaktyka w dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji.
Pierwsza pomoc medyczna oraz zagrożenia występujące podczas zabiegów dezynfekcji, dezynsekcji i deratyzacji.
Usługi ddd w aspekcie zagrożeń dla człowieka i otoczenia oraz wymagań norm ISO w zakresie zarządzania jakością i środowiskiem.
Systemy jakości w produkcji i dystrybucji bezpiecznej żywności. Regulacje prawne dotyczące biocydów.
Międzynarodowe i krajowe normy i standardy ochrony przed szkodnikami.
Ochrona obiektów przed szkodnikami jako niezbędny element dobrej praktyki higienicznej w przemyśle spożywczym.
Audytor wewnętrzny PN-EN ISO 9001:2001, PN-EN ISO 2200:2006